”Vi har levt på rykten” (NA 2010-08-26)

Supporterföreningen Fjortontres ordförande Markus Gustavsson (i mitten) är nöjd med förändringen som sker i Örebro Hockeys styrelse.

Supporterföreningen Fjortontres ordförande Markus Gustavsson (i mitten) är nöjd med förändringen som sker i Örebro Hockeys styrelse.

”Vi har levt på rykten”

Örebro Hockeys supporterförening om förändringen

ÖREBRO
Örebro Hockeys supporterförening Fjortontre skrev ett öppet brev till klubbens styrelse och krävde svar.
Tillbaka fick de ett avhopp.
– Vi ser ljust på framtiden nu, men har inte haft några önskemål om vem som ska bli ny ordförande, säger Markus Gustavsson, ordförande i Fjortontre.

Det var på söndagen som supporterföreningens styrelse valde att skriva ett öppet brev till styrelsen för Örebro Hockey. Där uppmanades hockeystyrelsen att lägga alla korten på bordet och sakligt bemöta den kritik som riktats mot klubben och dess ledning. Som svar fick de att Örebro Hockeys ordförande ställer sin plats till förfogande.

”Levt på rykten”
– Det känns som en förändring som behövdes, säger Markus Gustavsson.
– Men tyvärr har jag inte så mycket mer att säga. Vi har ju inte fått ta del av någon information alls från styrelsen. Utan att har bara levt på rykten som florerat på vårt forum. Det har känts som att klubben inte skötts seriöst. Nu behöver vi en ledning och ordförande som klarar av att leda klubben igen.

”Blir jättespännande”
Fjortontre har däremot inte ställt krav eller föreslagit en tänkbar efterträdare till Davor Dundic.
– Nej det har vi inte gjort. Vi har inga särskilda önskemål. Sportsligt känns det jättespännande inför den här säsongen och även nu med den nya arenan. Det ska bli spännande att se vad Fahlander har för ess i rockärmen, säger Markus Gustavsson.

Johan Arvidsson

Du gillar kanske också...