Uppladdning och marsch på måndag

På måndag smäller det! Det är premiär i kvalserien till elitserien och Örebro Hockeys fantastiska resa fortsätter. I den första omgången gästas vi av Rögle, ett lag som vi känner väl då lagen redan har stött på varandra fyra gånger den här säsongen. Det är full satsning som gäller för 14-3 och kvällen kommer som vanligt att inledas på Virus. Klockan 16.00 slår portarna upp och som alltid serveras det billig öl och en god hamburgertallrik.

En timme innan match, det vill säga klockan 18.00, samlas vi utanför Virus för en gemensam och högljudd marsch till bunkern. Den tidiga avgången är för att vi ska få bra platser så nära mitten som möjligt på våran ståplatsläktare. Marschen är till för alla, även om du inte har åldern inne för att vara med på Virus så räknar vi med dig när vi vandrar i ett rödvitt tåg till Behrn!

Nu jäklar är det dags att visa att det finns supporterkultur i Örebro! Kom till Virus och ladda upp med ett guldgäng och delta i marschen till bunkern! Därefter skapar vi en fest utan dess like på läktarna. FÖR DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO!

Du gillar kanske också...