Uppladdning inför hemmapremiären

På onsdag är det äntligen dags för Örebro Hockeys hemmapremiär. Efter fyra raka bortamatcher i säsongsinledningen får vi äntligen ställa oss på kortsidan i Behrn Arena och bevittna en hemmaseger igen. Almtuna står för motståndet i den här matchen. För många blir det här det första mötet med den ”nya” hallen vilket givetvis kommer att bli spännande. Även om hallen inte kommer stå klar den här säsongen är det en helt annan känsla än tidigare. Inte minst med tanke på den feta jumbotronen som håller på och monteras i skrivande stund.

Som många kanske har noterat kommer vi den här säsongen att ladda upp på Harrys på Hamnplan innan matcherna. På onsdag slår vi upp portarna klockan 16.00. Där kommer det att finnas öl för en femtiolapp och en grym hamburgertallrik för en hunka. Du kommer även att kunna ta del av ytterligare erbjudanden och rabatter. Vårt samarbete kommer även att generera erbjudanden som gäller vanliga kvällar, det vill säga när det inte är matchdag.

Självklart är även icke medlemmar välkomna, men rabatterna gäller endast våra medlemmar. För detta krävs medlemskorten, så glöm inte dessa!

Varmt välkomna från 16.00 på onsdag!

Du gillar kanske också...