Tack för säsongen 16/17!

Med facit i hand gick inte säsongen som vi hade hoppats. Örebro Hockey har haft det stormigt med tränarbyten, skadade spelare och ett spel som inte riktigt ville ge den utdelning vi önskade. Trots detta rodde vi hem en tolfteplats vilket innebär att vi spelar i SHL även kommande säsong!

Något vi ska ge oss själva en dunk i ryggen för är att vi alltid varit på plats och gjort vårt bästa för att stötta laget. Vi har för tredje säsongen i rad bäst beläggningsgrad av alla klubbar i SHL, vilket vi ska vara glada över och förhoppningsvis vill vi alla fortsätta fylla Behrn Arena även i höst. Under säsongen har vi varit arga, glada, besvikna, stolta och ledsna. Tränare och spelare har kommit och gått. Vi har genomfört protester mot vägen SHL går på där fler och fler beslut flyttas från isen till situationsrummet, mot fullständigt horribla avstängningar för klockrena tacklingar och mot en avstängning som kom efter en kollision med en felplacerad och kränkt domare. Vi har spenderat många timmar i bussar för att i så många städer som möjligt i detta avlånga land stötta laget på plats. Allt för att vi älskar Örebro Hockey. Vi alla ville att det skulle gå bättre för laget, men säsongen tog slut igår nere i Karlskrona och nu ser vi ljuset i tunneln och laddar om för nästa säsong samtidigt som vi kommer ihåg att det kunde ha varit värre.

Ett stort tack till våra medlemmar och alla andra som bidragit till stämningen i Behrn Arena, till våra samarbetspartners som gett våra medlemmar förmåner i olika sammanhang samt tack till de tidigare tränarna Kenta Lill-Kenta Johansson, Johan Tornberg och Lasse Ivarsson. Idag kom även nyheten från Örebro Hockey att GM Pontus Gustafsson lämnar sitt uppdrag och kommer inte vara med oss nästa säsong. Många har kritiserat honom för både det ena och det andra, men istället för att ha den sura och tvära attityden mot honom nu när han väl har lämnat sin post vill vi uppmana alla att istället glädjas åt vad han faktiskt har bidragit med under sina sex år i klubben. Örebro har gjort stora framsteg i många säsonger, nu kom ett bakslag och det ska vi kunna ta. Så, från 14-3 riktar vi även ett stort tack till Pontus Gustafsson. Och sist men absolut inte minst, tack till alla spelare och ledare i Örebro Hockey!

Vi kommer stå bakom er nästa säsong, då är det vår tur!

Information om årsmötet kommer komma framöver, så håll utkik.

På återseende,
Styrelsen i 14-3

Du gillar kanske också...