Supportermatchen 2018 – tema supporterskap & läktarkultur

Lördagen den 3/11 har det blivit dags för 2018 års upplaga av Supportermatchen. Temat testades för första gången för ganska precis ett år sedan och blev en omedelbar succé då vi bjöd på en makalös stämning i Behrn Arena i samband med segermatchen mot Färjestad den 21/10. I år är det Brynäs som står för motståndet och vår målsättning är förstås att skapa en minst lika bra stämning som för ett år sedan. Den här matchen är för dig som brinner för Örebro Hockey, supporterskap och läktarkultur. Fokus innan, under och efter matchen kommer att ligga på klacken och alla supportrar. Vår förhoppning är att hela arenan sluter upp och tillsammans med oss ser till så att det blir någonting extra på läktarna just den här matchen. Köp en biljett, ta på dig din rödvita tröja, kom på vår uppladdning inför matchen och sjung som aldrig förr på matchen!

Erbjudande på biljetter till matchen

Till den här matchen kan vi presentera ett grymt erbjudande på ståplatsbiljetter. Via länken nedan kan du köpa biljetter till matchen för endast 75:- styck. Nu fyller vi hemmastå! https://ohk.ebiljett.nu/tag/19

Uppladdning på Lovisas från 14.00

Klockan 14.00 slår Lovisas på Stortorget upp portarna och välkomnar oss på en uppladdning inför matchen. Vi kommer att färga lokalen röd och vit, det kommer att spelas vansinnigt bra musik och souvenirer kommer att finnas till försäljning. Sist men inte minst så erbjuds självklart bra priser på mat och dryck. Prislista:

  • Stor stark 50 cl för 35:-
  • Vin 55:- för 14-3-medlemmar – 65:- för icke medlemmar
  • Cider 45:- för 14-3-medlemmar – 55:- för icke medlemmar
  • Plankstek + stor stark för 99:-

After Game i Fans Corner

Efter matchen blir det eftersnack med spelare/tränare i Örebro Hockey i Fans Corner, baren som finns bakom hemmastå. Stanna gärna kvar där en stund med oss efter matchen. Förhoppningsvis blir det ett segerfirande! 

Du gillar kanske också...