Inbjudan till Supportermatchen 2017

Uppdatering: Tidigare har 14-3-medlemmar haft förtur på biljetter till middagen. Nu har vi dock öppnat upp försäljning även för icke medlemmar. Biljett kan köpas på shop.fjortontre.se (inloggning krävs) alternativt i 14-3 Örebros arenashop i samband med hemmamatchen mot Mora på torsdag 12/10.

Lördagen den 21/10 väntar en av höstens stora höjdpunkter. I samband med matchen mot Färjestad så arrangerar vi tillsammans med Örebro Hockey temat Supportermatchen 2017. En dag då vi vill samla alla supportrar, gamla som nya, för en heldag tillsammans. Syftet och målsättningen är att lyfta fram supporterkulturen i Örebro, att ställa upp med den mäktigaste och röststarkaste hemmapubliken i modern tid och att tillsammans göra det här till alla supportrars dag och kväll. Vi vill självklart involvera hela arenan i den här matchen och kommer utöver delaktighet i ett stort tifo även uppmana folk på sittplats att bidra lite extra till stämningen!

För de som har åldern inne så startar dagen med en sedvanlig uppladdning inför matchen på Satin med rabatterade priser på mat och dryck. Inför nedsläpp så vill vi att alla är på plats på läktaren i god tid och när pucken släpps så är det fullt ös på läktaren som gäller, ända fram till dess att hesa Fredrik ljuder för sista gången. En kvart efter matchen bjuder vi in alla till en supportermiddag i Vintergatan i Behrn Arena. Det serveras buffé bestående av potatisgratäng, fläskfilé, kycklingfilé, sallad och bearnaisesås. Bland dryckesutbudet finns exempelvis Norrlands Guld för 39:-. Utöver detta bjuds det på intervjuer, musik och underhållning. Förköpsbiljett gäller för dig som är intresserad av middagen och finns att köpa i vår webbshop på adressen shop.fjortontre.se. Kostnaden för detta är endast 129:-. I priset ingår även en fribiljett till Satin som gäller för hela kvällen. 

OBS! Vi kan endast erbjuda ett begränsat antal biljetter till middagen, så köp din biljett snarast möjligt! Åldersgräns för middagen är 18 år.

Inför matchen, i pauserna och en stund efter slutsignalen så kommer det även att vara rea på souvenirer i 14-3 Shop som du hittar i den östra korridoren mot bandyhallen.

Köp biljett till matchen och till middagen och hjälp oss sedan att skruva upp peppen inför matchen. Dela vårt evenemang på Facebook och bjud in alla dina vänner. Tillsammans gör vi det här till vår match!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. 16 oktober, 2017

    […] Gör som Jerry, köp biljett till matchen och till den efterföljande middagen och hjälp oss att skapa en mäktig inramning i Behrn Arena. Läs mer om matchen HÄR. […]