Supporterhalsduken är här!

featured_halsdukDet borde verkligen inte ha tagit så här lång tid men fabriker och fraktbolag bestämde sig för att krångla till det över julledigheten. Det vill vi be om ursäkt för! Men hur som helst…

Nu är supporterhalsduken här!

Den här halsduken går inte att köpa men ingår i medlemskapet i 14-3 Örebro. Så om du vill ha en så får du gå med i supporterföreningen! Alla nuvarande medlemmar får sin halsduk tillsammans med det nya medlemskortet när ni lämnar in det gamla ”R4-kortetet”. Resten kan teckna medlemskap på Engelbrekt före match och vid vårt bord i ishallen!

Medlemskap

Medlemskap för säsongen 09/10 kostar 200 kr. Förutom att du bidrar till färgstarka supportersatsningar både på hemma- och bortamatcher så får du också ta del av många bra förmåner:

  • Halva priset på ståplatsbiljett
  • Gratis supporterhalsduk i retrostil
  • Flashigt medlemskort
  • Rabatt på resor till bortamatcher
  • Föreningsevent

(Betydligt fler förmåner kommer till säsongen 2010/2011 och då kommer alla medlemmar så klart få en annan bonuspryl!)

Medlemskap kan du tills vidare lösa vid vårt bord på hemmamatcherna.

Säsongen är inne på sluttampen men vi hoppas ändå att ni vill stötta supporterföreningen 14-3 Örebro genom att teckna medlemskap för 2009/2010. Det kostar 200 kr och på så vis kommer vi ha ordentlig medvind in i nästa säsong vilket innebär ett gäng nya supporterartiklar redan vid säsongsstarten, fler bortaresor och nya läktarsatsningar!

14-3 Örebro vill vara en supporterförening för hela hallen – inte bara för ståplats!

Häng med i gänget!

Du gillar kanske också...