Storsamling på Satin inför hemmapremiären

Örebro Hockey inleder årets SHL med två raka bortamatcher, men lördagen den 22/9 klockan 18.00 är det äntligen dags för säsongens hemmapremiär när Djurgårdens IF gästar Behrn Arena. Det är tradition med en ordentlig uppladdning inför den första hemmamatchen och därför uppmanar vi nu alla att komma till Satins uteservering ett par timmar innan match. Vi satsar på att fylla upp hela uteserveringen till bredden och har förhandlat fram fina erbjudanden på mat och dryck, se menyn nedan. Vi drar igång redan klockan 14.00 och håller på till dess att det är dags att gemensamt promenera till Behrn Arena vid cirka 17.00. Under eftermiddagen kommer vi att ha ett bord på uteserveringen där man kan köpa medlemskap, bortaresor, souvenirer och hämta ut sitt medlemskort om man har beställt det i form av plastkort. Grym musik från DJ-båset utlovas också förstås!

Erbjudanden på mat & dryck:

  • Satins Burgare. Grillad burgare som byggs på briochebröd, sallad, tomat, karamelliserad lök, cheddarost och BBQ-sås. Serveras med Satins räfflade pommes och vitlöksdipp. (119:-)
  • Halloumiburgare. Grillad halloumi byggs på briochebröd, sallad, tomat, picklad rödlök och avokado. Serveras med Satins räfflade pommes och vitlöksdipp. (119:-)
  • Caesarsallad. Serveras med grillad majskycklingfilé, parmesan, bacon och krutonger. (119:-)
  • Heineken öl (48:-)
  • Briska cider (40:-)
  • Kombinera en maträtt med något av ovanstående dryckesalternativ för 150:-

Bjud in alla dina vänner och dela Facebook-evenemanget så ser vi till att bli riktigt många på uppladdningen och att bli riktigt högljudda på hemmastå under matchen!

Du gillar kanske också...