Stöd Jimis tuffa kamp tillbaka!

Sedan tidigt i somras kämpar Örebro Hockey-supportern Jimi hårt för att ta sig tillbaka till vardagen, till livet. Detta efter att ha drabbats av en hjärnblödning. Efter att under en tid ha svävat på den hårfina gränsen mellan liv och död gör han nu sakteligen framsteg, men har fortfarande en väldigt lång väg att vandra. Vänner till Jimi har ställt upp på bästa sätt och gör nu allt man kan för att hjälpa honom tillbaka. Där tänker vi i 14-3 bidra och där kan även Du vara med och bidra! Frippe Johannesson, en av vännerna som driver detta, skriver följande:

”Vintersol är en anläggning på Teneriffa som är specialiserat på patienter med hjärnblödning och stroke. Anläggningen drivs i svensk regi och är världsledande inom rehabilitering. Landstinget ger ut 5 platser per år till hundratals sökande, så Jimis chans är väldigt små att komma med. Detta kan jag inte acceptera!

Då man kan köpa en plats på Vintersol så har jag jagat sponsring till Jimi. Örebro Hockey är bedrövade över vad som hänt Jimi och ställer upp till vår hjälp. Idag har jag fått 300 ståplatsbiljetter till matchen Örebro-Tingsryd den 30 okt. Matchen kommer tillägnas Jimi och pengarna jag får in av biljettförsäljningen går oavkortat till Jimis vintersolskonto.

Nu kan DU göra skillnad, hjälp till att ge Jimi och Malin bästa förutsättningar för framtiden.”

Vi i 14-3 kommer givetvis att bidra, hylla och hjälpa Jimi i hans tuffa kamp! Gör det du också genom att köpa en biljett till matchen Örebro – Tingsryd, biljetten kostar 150:- och köps av Frippe som finns på 070-969 91 55. Kan du inte gå på matchen eller helt enkelt bara vill ge ett ekonomiskt bidrag så kan du sätta in valfri summa på kontonummer: 6576 615221092 (Handelsbanken).

Du gillar kanske också...