Stena Hockey Festival 24-26 augusti

Helgen 24-26 augusti spelas Stena Cup i Olofström där Örebro Hockey, Karlskrona, Malmö och värdföreningen Olofström ska göra upp i en försäsongsturnering. Samtidigt satsar arrangören på att göra detta till en rolig grej för oss supportrar och har döpt det hela till Stena Hockey Festival. 14-3 har blivit inbjudna och ser det som en självklar kick-off inför säsongen 2012/2013. Förutom ett gäng underhållande hockeymatcher kommer det att finnas en hel del aktiviteter i anslutning till festivalområdet. Det kommer att finnas mat- och öltält med liveband och på lördagen anordnas en fotbollsturnering mellan supporterklubbarna. Vi ställer självklart upp med ett lag i turneringen!

Ett tredagarspass med tillträde till samtliga matcher kostar 400 spänn och då får man även fri tillgång till öltältet. 14-3 har i dagsläget tre stycken stora tält till förfogande och det innebär 30 platser. Priset för boendet kommer att landa på cirka 60-100 spänn per person. Dusch och dricksvatten finns på campingen som även kommer att ha aktiviteter för barn. Vi kommer att ta oss ner till Olofström i bilar, detta för att göra det så billigt som möjligt. Kostnaden för bensin/diesel delas lika och betalas till chauffören i den bil du åker med!

Anmälan till den här resan sker via mail till resor@fjortontre.se. Ange i din anmälan om du har möjlighet att ställa upp med bil och hur många passagerare den kan ta. All betalning sker kontant under helgen.

Häng med på en störtskön kick-off-helg med 14-3!

Du gillar kanske också...