Skärpta regler för reseanmälan

I samband med förra måndagens resa till Västerås var det många som valde att hoppa och avboka sin plats i allra sista stund. Antalet personer som gjorde detta i måndags uppgick till cirka 20 stycken, ingen nämnd, ingen glömd. Lägger vi till de personer som varken hörde av sig eller kom till bussen så är det mer än en halv buss. Som ni förstår så blir det väldigt svårt för oss att planera en resa när detta sker och vi anser självklart att det här är helt oacceptabelt. Sen har vi självklart förståelse för att något kan dyka upp i sista stund vilket gör att man helt enkelt inte kan komma. Vi har dock svårt att tro att det händer för 20-30 personer precis samtidigt.

Kanske har vi varit lite för snälla hittills och kanske har det bidragit till att folk tror att man kan gardera sig och anmäla sig utan att vara säker på att man tänker åka med. Det ska det dock bli ändring på och vi har nu bestämt oss för att skärpa reglerna för reseanmälan. Från och med nu är alla anmälningar bindande, vilket innebär att du är skyldig att betala för din plats om du inte avbokar den senast 3 dagar innan avresa.

Till sist vill vi också passa på att tacka samtliga som var med till Västerås och möjliggjorde ytterligare en rolig och trevlig resa, förlusten till trots. Om man tar hänsyn till att vi faktiskt inte var så många på bortastå så får vi vara nöjda med insatsen på läktaren, åtminstone fram till 2-2-målet.

Du gillar kanske också...