Sista chansen – köp din Conny-tröja!

Trio2En stor publikfavorit har fått beskedet att det inte blir någon fortsättning i Örebro Hockey. 38-årige Conny Strömberg kom till Örebro första gången säsongen 2009/2010 och det blev omedelbar succé med 64 poäng på 51 matcher första säsongen. Efter många turer fram och tillbaka så fick han den här säsongen äntligen chansen i landets högstaliga. Tyvärr lyckades han inte övertyga ledningen om en fortsättning i klubben. Han noterades för 13 poäng på 47 matcher. Det är dock de fyra säsongerna i allsvenskan vi minns mest och det var där han tog han en plats i Örebroarnas hjärtan.

Efter hans senaste comeback i Örebro beslutade vi oss för att trycka en Conny-t-shirt (se bild). Den sålde snabb slut så det blev även en andra upplaga, av denna finns det endast ett fåtal ex kvar. Du har nu chansen att lägga beslag på en av dom sista Conny-tishorna. Kostnaden för denna är endast 100:- och vi har kvar följande storlekar:

  • 1 st Small
  • 3 st Medium
  • 2 st Large
  • 5 st XL
  • 1 st XXL

Det är givetvis först till kvarn som gäller. Är du intresserad så maila oss på info@fjortontre.se och uppge din storlek. T-shirten hämtas och betalas kontant i 14-3 Shop på överenskommen tid. Det finns ett antal t-shirts kvar av dom flesta modellerna, är du intresserad av att köpa någon annan så går givetvis det bra.

Tack för allt Conny!

Du gillar kanske också...