Säkra din plats på hemmastå.

xxxSÄSONGSKORT_HEMSIDA_NY

Att det råder hockeyfeber i Örebro råder det ingen tvivel om, men att 102 säsongskort till hemmastå skulle säljas redan första dagen,  ja det är väl över allas förväntningar. Men tänker man efter så är det kanske inte så konstigt. Med en beläggning på 98% och absolut slutsålt många matcher så är det såklart viktigt att säkra sin plats. Lägg därtill slutspelsmatcherna, där ÖHK pressade blivande svenska mästarna in i det sista, ja då förstår man varför ett säsongskort är mer värt än någonsin. Tillgången på lösbiljetter till säsongens matcher kommer att vara lätträknade och i det fortsatta matchandet efter avslutad serie så kommer dessa att vara i stort sett obefintliga.

Sen kanske man tänker, jag kommer inte att ha möjlighet att gå på alla matcherna så det är billigare att köpa lösbiljetter. Då ska man ha i åtanke att går du bara på hälften av matcherna så är det billigare med säsongskort än att köpa lösbiljetter, dessutom slipper du jagandet och köandet efter ds.

Som medlem i 14-3 Örebro så får du ett unikt erbjudande. Alla som löst medlemskap för 2015/2016 har exklusiv förtur fram till sista Juli, och som inte det vore nog så betalar man endast 1800:- i stället för ett ordinarie pris på 2400:-. Dessutom har man som medlem en massa andra förmåner. Läs mer på shop.fjortontre.se

 

 

Du gillar kanske också...