Rösta fram MVP 2010/2011!

Efter en makalös säsong är det åter dags att utse den mest framstående spelaren i Rödvitt! Det blir tredje året som Örebro Hockeys supportrar röstar fram MVP – Lagets mest värdefulla spelare!

Tidigare vinnare:

2008/2009 – Daniel Wågström
2009/2010 – Henrik Löwdahl

Det är NI som utser årets MVP för sina insatser säsongen 2010/2011.

Precis som tidigare år får ni själva avgöra kriterierna: Premieras snabbhet, spelskicklighet, fighting spirit eller jävlaranamma? Det är upp till er!

Endast en röst per person! Om du är medlem i 14-3 Örebro eller inte spelar ingen roll, alla får rösta Och förresten! Bland alla som röstar kommer vi att dra tre vinnare som får varsin nyinkommen rödvit supporterhalsduk!

OBS! Röstningen är nu avslutad!

Vinnaren i omröstningen kommer att tillkännages före pucknedsläpp nästa vecka!

Tack för din medverkan!

/ 14-3 Örebro

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Tony skriver:

  Tycker att Ryan har varit bäst totalt sätt över hela säsongen. Precis som förra året (även fasst jag tycker han har gjort en bättre säsong ) så har Conny varit inblandad i för mycket krångel bakåt. Löwdahl som är min favorit alla gånger så tycker jag inte att han har gjort sin bästa säsong. Norgren har varit fantastisk och har inte gjort ett fel men han har också varit skadad stor del av säsongen.

  Sen har vi ju andra bra spelare men dom har ofta varit bäst i några matcher och sedan varit helt osynliga i flera matcher.
  Så min röst går på Ryan Gunderson. Bra hela säsongen och få misstag och som vi alla vet så har han varit välldigt framgångsrik i anfalls spelet. Glömmer alldrig när han drog (tror det var sissta matchen mot Leksand) första spelaren på blå likt N.Kronwall sedan skrämde andra spelaren så han ramla och sedan finte en tredje och passa Karlsson till öppet mål.
  Tror nog att han är borta nästa säsong om vi inte går upp.

 2. Alexander skriver:

  Min röst föll också på Ryan, det är främst på grund av hans finna händer och PP spel.

  Nu hoppas jag att vi går upp, även om det för min del inte spelar någon roll vart man ligger i tabell och division.
  Men för oss hardcore fans, så är det en stor ära att se hur fort resan har gått.