Resebestämmelser

För allas trevnad finns det resebestämmelser som gäller för resor som 14-3 Örebro anordnar.
På det stora hela gäller sunt förnuft men det har också visat sig att det tåls att påminnas om detta. Vid frågor om resorna hör av er till resor [@] fjortontre [.] se.

Köp av våra resor görs på shop.fjortontre.se.

”Tänk på att vid en supporterresa med 14-3 Örebro representerar varje person vår supporterförening men i förlängningen även Örebro Hockey, detta gör att allt som eventuellt inträffar både i positivt och negativt avseende smittar av sig på dessa två organisationer”.

1. Ingen ångerrätt
Har du köpt biljett till någon av våra resor så förväntas du komma. Vi tillämpar ingen återbetalning om du ångrar dig eller väljer att inte dyka upp.

2. Fri placering
Vi reserverar inte några bussar för speciella grupperingar eller kompisgäng, vill ni åka tillsammans i en större grupp får ni helt enkelt vara på plats i god tid, söka upp en tom buss och snacka med bussvärdarna så löser sig allting. Dessutom är en stor del av charmen med bortaresor att man alltid träffar nytt folk.

3. Bussvärden är boss
a. Bussvärden bestämmer!
b. Bussvärdarna sätter standarden på resan, uppfyller du inte deras förhållningsorder kan du närsomhelst bli avvisad från bussen och du får då ta dig hem bäst du vill.
c. Busschauffören skall bemötas med full respekt.

4. Alkohol
a. Drick med måtta så ger du dig själv en hjälp på vägen att fixa de övriga resebestämmelserna.
b. Överförfriskning så att man inte kan reda sig själv och/eller uppträder illa, kommer att beivras där beslut tas inom 14-3 Örebros resegrupp/styrelse där bedömning görs om personen är välkommen att i framtiden erbjudas en plats på våra bussar.
c. Förväxla inte en av våra resor med en Finlandskryssning.

5. Håll rent!
a. Burkar, flaskor och annat skräp ska slängas i sopsäckarna som finns utplacerade på bussen, så slipper vi onödiga städräkningar vilka resulterar i dyrare resor.
b. Bussvärdarna ansvarar inte för ert skräp, vilket innebär att var och en städar upp runt omkring sig när vi närmar oss Örebro.

6. Skadegörelse
a. Skadegörelse och olyckor som t.ex. spyor debiteras alltid den som orsakat skadan, då det annars belastar 14-3 Örebros ekonomi, vilket gör resorna dyrare och färre.
b. Att resa med 14-3 Örebro är ett festtillfälle, men festen och festandet får aldrig spåra ur. Om olyckan trots allt skulle vara framme och man spyr ner bussen kostar det 1500 kr, vi tar ditt medlemskort tills avgiften är betald varefter 14-3 Örebro avgör om du är lämpad för kommande resor.

7. Vi väntar inte på någon
a. Bussarna väntar inte på någon. Riktlinjen är att du ska vara på avreseplatsen minst 20 min innan utsatt avresetid.
b. Om inte annat anges så är det avfärd hemåt direkt efter matchens slut, det är ditt eget ansvar att vara på plats i bussen då.

8. Fotografering och publicering av foton
a. Den som följer med på våra resor har per automatik gett sitt medgivande till fotografering och därmed eventuell publicering av foton på vår officiella webbplats och på vår Facebook-sida samt andra sociala medier.
b. Det ligger i föreningens intresse att kunna dokumentera resorna med till exempel klack- och vimmelbilder.

9. Inställd resa
a. Om du har köpt en resa och den skulle bli inställd så har du självklart rätt att få pengarna tillbaka. Vi ber dig kontakta resor [@] fjortontre [.] se för återbetalning.

10. Före och under samt efter resan
a. Vi älskar Örebro Hockey.