Rapport från föreningens årsmöte

Glenn Gustafsson, Christopher Mastomäki och Örebro Hockeys press- och kommunikationschef Ludwig Andersson var några av gästerna på föreningens årsmöte i tisdags.

I tisdags stängde vi verksamhetsåret 2018/2019 och blickade framåt mot det kommande i samband med föreningens årsmöte som hölls i Ricoh Lounge i Behrn Arena. Årsmötet lockade den här gången över 50 deltagare vilket var fler än vanligt, oerhört kul! Deltagarna bjöds på mat och dryck samtidigt som Örebro Hockeys VD Mikael Johansson och sportchef Niklas Johansson inledde kvällen med en summering av föregående säsong och en del nyheter inför den kommande. Därefter inleddes årsmötesförhandlingarna av mötets ordförande Markus Gustavsson. Verksamhetsberättelsen, förvaltningsberättelsen, revisorns berättelse, samt verksamhetsplanen för kommande år klubbades igenom. Mötet fastställde också medlemsavgifterna 200:- för vuxna, 100:- för ungdomar och 500:- för en hel familj. Således ingen förändring från föregående år. Följande val genomfördes:

Nyval av ordförande på ett år:
Martin Dahlberg

Nyval av ledamöter på två år:
Johan Lundström, Magnus Ring, Magnus Källgren Eriksson

Ledamöter med ett år kvar av sin mandatperiod:
Markus Eklund, Tommy Lundström, Jan Larsson

Revisor på ett år:
Johan Carsbrant

Valberedningens ordförande på ett år:
Rickard Berger

Noterbart är att den nya styrelsen själva har möjlighet att komplettera med suppleanter till styrelsen. Efter mötets slut så gästades vi av Glenn Gustafsson och Christopher Mastomäki som fick svara på frågor från medlemmarna. Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltog på mötet samt Örebro Hockey som hjälpte oss med lokal, mat och gäster. Nu påbörjas arbetet inför säsongen 2019/2020 – säsongen då vi som förening firar tioårsjubileum!

Du gillar kanske också...