Premiärresa – Kontrollera Karlstad 2.0

Lördagen den 17/9 är det dags för Örebro Hockeys SHL-premiär säsongen 2016/2017. För motståndet står rivalen Färjestads BK och matchen spelas i Löfbergs Arena i Karlstad. Med premiären i Karlstad säsongen 2013/2014 i minnet så råder det inga tvivel om att Örebroarna törstar efter en ny magisk premiärresa. Intresset har varit enormt ända sedan spelschemat släpptes.  För tre år sedan handlade det om Örebros återkomst i högsta ligan, vi anordnade en resa för 500 personer, men uppskattningsvis var det cirka 3000 Örebroare i arenan. Nu siktar vi på att anordna en ännu fetare resa. Utöver ståplats så har vi i anslutning till bortastå bokat upp en hel långsida på övre etage. Totalt har vi 800 biljetter fördelat på 200 på ståplats och 600 på aktiv sittplats. Oavsett vilken biljett du köper så förväntar vi oss att du bidrar med allt du har för att bära fram Örebro till en trepoängare. Vi ska göra hela vår långsida till en enda stor rödvit fest och sången ska eka hela matchen lång!

Biljettsläpp sker söndagen den 31/7 klockan 12.00 utanför Behrn Arena. Vi vet att intresset är stort och det är givetvis först till kvarn som gäller för både ståplats och aktiv sittplats. I samband med biljettsläppet kommer det även att finnas grymma Kontrollera Karlstad-t-shirts till försäljning för en billig peng. För att åka med på denna resa behöver du inte vara medlem i 14-3.

14-3 erbjuder två olika paket, ett för ståplats och ett för aktiv sittplats. Utöver matchbiljetten så ingår i båda paketen följande:

  • Uppladdning på Camp 14-3 i Kobbs Arena där det utlovas intervjuer, livemusik och DJ. Självklart finns möjligheter att köpa all form av dryck man kan tänkas behöva på en hockeyuppladdning.
  • Buffé på uppladdningen.
  • Villa Strömpis erbjuder fritt inträde till efterfesten efter hemkomst till Örebro.

Ståplatspaketet kostar 299:- och sittplatspaketet 399:-.

Vi anordnar självklart bussresa till matchen, detta ingår dock inte i något utav paketen utan får köpas till separat och kostar 180kr.

Bussarna avgår från baksidan av Behrn Arena (Restalundsvägen) klockan 11.00 den 17/9, men vi förväntar oss att du är där i god tid innan avresa. För dig som tar egen bil till Karlstad så startar uppladdningen klockan 13.00.

Hjälp oss att sprida den här informationen och bidra till att höja intresset ytterligare genom att dela informationen på alla sociala medier. Den här gången är det hashtagen #KontrolleraKarlstad2 som gäller!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Janne Wennerholm skriver:

    Kommer det att vara ok att ha med sig barn (11-12 år gamla typ) på Kobbs Arena? Eller är det 18+ som gäller där?

  2. Kevin skriver:

    Går det att köpa biljetter på nätet någonstans?