Styrelsens nyhetsbrev nr 1 * 2010/2011

Ny och återvändande medlem,

Tack för att du har tecknat medlemskap i 14-3 Örebro, en förening för alla med ett rödvitt hjärta – tjej och kille oavsett ålder – både på sitt- och ståplats.

Medlemmarna i 14-3 Örebro vill se Örebro Hockey ta SM-guld. Så enkelt är det! Och vi ”…bedyrar att där ett elitsatsande ishockeylag i Örebro stad samlas under valspråket ”två färger, ett hjärta” möta ock stadens supportrar upp i glädje att sjunga ”Rödvitt, rödvitt – lirarnas lag!”.

Detta är styrelsens första nyhetsbrev. Vi ska försöka skriva åtminstone en gång per månad i förhoppning om att göra föreningen mer informativ och öppen, och för att kunna inkludera så många som möjligt.

För Örebro och Rödvitt!

Styrelsen för 14-3 Örebro

OM FJOLÅRET OCH ÅRETS UTSIKTER
Säsongen 2009/2010 var föreningengens första verksamhetsår och ett förkortat sådant. När året var över hade vi 104 medlemmar. Redan efter två försäljningstillfällen har vi redan 139 medlemmar i år så det är nog rimligt att anta att vi minst kommer att dubbla (om inte tredubbla) medlemsantalet 2010/2011.

Är du intresserad av exakt vad föreningen gjorde förra året så kan vi uppmuntra dig att läsa styrelsens verksamhetsberättelse.

På www.fjortontre.se finns dessutom föreningens stadgar vilka varje medlem bör läsa igenom åtminstone en gång.

INVASION LEKSAND
Vi kör en repris på fjolårets succéresa till Leksand. Leksand släpper enbart 165 ståplatser till bortalagens supportrar den här säsongen vilket innebär att vi kommer fylla tre bussar varav minst en är en lugn buss och minst en är partybuss. 150 kr för resa och inträde är nästan ett rån! Alla som reser har chansen att vinna en signerad matchtröja. Dessutom kommer en överraskning som vi redan nu vet kommer uppskattas. I skrivande stund finns ca 40 platser kvar.

Lördagen 16 oktober, avgång kl 12.00
Pris: 150 kr inkl matchbiljett (200 kr för icke medlemmar)
Anmälan görs på http://www.fjortontre.se/2.0/2010/09/invasion-leksand/

FACEBOOK
Missa inte vår facebook-sida! Många nyheter och sista-minuten-tips dyker upp där.
I övrigt kommunicerar vi mycket via www.fjortontre.se och det välbesökta forumet www.fjortontre.se/forum/ .

SOUVENIRER
Det finns ett fåtal ”gamla” halsdukar kvar från fjolåret. Även årets halsduk har gått bra och inom kort kommer röda/vita och svart/grå mössor in som kan fås med medlemskap eller köpas till rabatterat pris av medlemmar. Tills vidare säljer vi medlemskap och souvenirer på hemmamatcher och våra resor. Senare under hösten hoppas vi få in ett antal t-shirts, en luvtröja och kanske en limiterad halsduk. Håll utkik!

KOMMENTAR OM BENGALER PÅ LÄKTAREN
Med anledning av händelserna kring Västerås-matchen den 6 oktober: Vi tycker om när supportrar ger uttryck för sin kärlek till laget men naturligtvis är vi i styrelsen för 14-3 Örebro emot användande av bengaler på läktaren. Dels på grund av att det medför böter för klubben, dels för att andra människor utsätts för fara och kan påverkas allvarligt av röken. Såväl vuxna som barn skall kunna känna sig trygga både på sitt- och ståplats.

VILL DU HJÄLPA TILL?
Just nu jobbar vi för uppmuntra våra medlemmar att organisera sig och vara med att bygga supporterföreningen. Vi är alldeles för få som arbetar aktivt i 14-3 Örebro – vi måste bli fler. Känner du att du och dina kompisar vill bidra med något och komma in i gänget? Toppen! Ju fler vi är desto bättre kan vi stötta laget. Fyll i en intresseanmälan redan idag:

http://www.fjortontre.se/2.0/2010/09/14-3-behover-dig/

Vi ses i hallen!

Du gillar kanske också...