Uppdatering: Endast en buss till Gävle den 30/12

Uppdatering 2017-12-29: Det blir en buss till Gävle imorgon, bussen är fullbokad och vi tar inte emot några fler bokningar. Alla som har bokat och betalat har en plats på bussen. 13.30 avgår bussen för alla som ska med, var på plats bakom Behrn Arena i god tid innan det! För er som anmälde intresset för en plats i en andra buss så fick vi tyvärr inte ihop tillräckligt med folk för att kunna skicka två bussar.

Den första bussen till Gävle på lördag är fylld till bredden och nu satsar vi på att fylla en till! För att den andra bussen ska bli av så krävs minst 30 bokningar. Till den här bussen tar vi emot bokningar via mejl till resor@fjortontre.se, ange fullständigt namn och telefonnummer till samtliga som du bokar för. Betalning sker på bussen och vi föredrar då betalning via swish. Bokning kan också göras i vår arenashop i samband med morgondagens hemmamatch mot Frölunda. Resan är tillgänglig för samtliga supportrar till Örebro Hockey, det finns således inget krav på medlemskap i föreningen på den här resan. Priset ligger på 280:- och då ingår matchbiljett på bortastå.

På fredag eftermiddag/kväll meddelas om den andra bussen blir av eller ej. Detta görs här på hemsidan och via våra sociala kanaler.

Brynäs IF – Örebro Hockey

Gavlerinken Arena – Gävle
Lördag 30/12 klockan 18.00
Avresa från Behrn Arena (Restalundsvägen) klockan 13.30
Var på plats i god tid innan avresa!

Du gillar kanske också...