Medlemskap i 14-3 säsongen 17/18

Förberedelserna inför nästa säsong har smygstartat, vårt första steg är att nu släppa medlemskapen i 14-3 för säsongen 17/18! Vi uppskattar alla våra medlemmar som hjälper oss föra Örebro Hockey framåt, men i år vill vi skicka med starka uppmaningar till alla befintliga och nya medlemmar.

14-3 är en supporterförening som har som huvuduppgift att genom en levande ståplats stötta Örebro Hockey, oavsett resultat på isen. Vi har medlemspriser på säsongskorten hos Örebro Hockey av det skälet att dom förväntar sig att få något tillbaka i form av just stöttning. Som medlem i 14-3 har du förväntningar på dig att bidra efter bästa förmåga genom att klappa och sjunga. Det betyder inte att du måste vara hes i en vecka efter match, däremot betyder det att du ställer upp och följer våra capos uppmaningar så gott du kan. Örebro Hockey är den förening i SHL som har högst beläggningsgrad och vi får flera gånger under säsongerna beröm från flera håll för trycket vi skapar i Behrn Arena. Stämningen kommer inte gratis, vill vi fortsätta ha samma inramningar under matcherna funkar det inte att 1/3 av ståplats står med armarna i kors 90% av perioderna.

Det här är vad vi förväntar oss av dig som medlem i Örebro Hockeys officiella supporterförening:

  • Klä dig i rött och vitt när det är match.
  • Håll upp din halsduk och sjung med under hymnen innan nedsläpp.
  • Följ våra capos anvisningar.
  • Sjung och/eller klappa efter bästa förmåga.

Vill du absolut inte göra något av detta men ändå stå på ståplats vill vi gärna be dig att ställa dig mer på kanterna och inte mitt i. Vi försöker jobba för en aktiv och levande ståplatssektion och det blir förstört om det är stora klickar i mitten som vägrar delta. I slutändan är vi där av samma anledning -att se Örebro Hockey. Låt oss ställa upp för varandra och tillsammans göra det så bra det bara kan bli!

Även Örebro Hockey vill bidra till det vi vill göra till ”rödvita väggen” på vår ståplats. Alla som tecknar ett nytt eller förlänger och betalar sina säsongskort under april månad får säsongens matchtröja! Du som saknar kläder i våra färger har här ett ypperligt tillfälle att få en tröja som hjälper oss färga ståplats. Förlänger du efter april får du som vanligt en halsduk.

Medlemskap i 14-3 köper du som alltid i vår shop, medlemskortet får du digitalt i appen CardSkipper (Android/iPhone). Vill du hellre ha ett fysiskt kort går det bra att titta förbi i vår shop i Behrn Arena.

Stort tack för att du vill vara medlem i 14-3!

Du gillar kanske också...