Medlem #309 Sofie Fogelström lyfter fram stämningen i Behrn Arena

Vi fortsätter artikelserien där du får möta några av de eldsjälar som har tecknat medlemskap i föreningen för säsongen 2018/2019. Tidigare har vi berättat om Magnus, Jonas och Linnéa. Den här gången är det dags för medlem #309 Sofie Fogelström. 

Hur länge har du följt hockeyn i Örebro?

– Jag blev medbjuden på min första hockeymatch någonsin år 2010, jag tror att det var i november, och blev frälst på en gång och har följt laget sedan dess. Skaffade mitt första säsongskort till säsongen 2012-2013.

Vad lockar dig till att gå på matcherna i Behrn Arena?

– Det kanske låter som en klyscha, men jag måste nämna stämningen och sammanhållningen. 

Varför har du valt att bli medlem i 14-3 Örebro för säsongen 2018/2019?

– Jag vill fortsätta stödja 14-3 och att få ta del av den känsla av tillhörighet och gemenskap som den här föreningen ger mig.

Vad vill du skicka för uppmaning till de som tvekar på att köpa medlemskap i föreningen för 2018/2019?

– Det finns inget att tveka på. Det är en härlig och familjär stämning både på och utanför matcherna. 

Slutligen, med mindre än två månader kvar till premiären i Mora, vad känner du inför den kommande säsongen och vad hoppas du på?

– Jag tror att det kommer att bli en härlig och riktigt spännande säsong. Vi har ju fått in en del intressanta nyförvärv som till exempel Steen, Björk, Palushaj och Ebert. Jag hoppas verkligen på en bra säsong och ett slutspel vore härligt. Jag har en positiv känsla och jag är förväntansfull inför vad som komma skall!

Gör som Sofie och teckna medlemskap för säsongen 2018/2019. Klicka här för att komma till vår webbshop!

Du gillar kanske också...