Magnus var först med att teckna medlemskap för säsongen 2018/2019

Magnus Pettersson, Patric Lidman, Magnus Ring, Jörgen Harrysson och Niklas Lidman.

Försäljningen av medlemskap i 14-3 Örebro inför säsongen 2018/2019 startade på söndagskvällen och redan efter ett dygn hade vi passerat 30 sålda medlemskap. Allra först var dock trogne supportern Magnus Ring som därmed fick chansen att svara på några frågor om sitt supporterskap och om att vara medlem i föreningen.

Hur länge har du följt hockeyn i Örebro?

– Följde med min kompis och hans pappa första gången hösten 1979, när den berömda Miljonkedjan krossade allt motstånd i division 1. På vägen har det ju gått upp och ner men nu hoppas jag att vi sakta men säkert närmar oss toppskiktet. 

Vad lockar dig till att gå på matcherna i Behrn Arena?

– Dels är ju själva sporten hockey underbar, det händer saker i varje byte som berör åt endera hållet. Jag tror att alla som går på hockey i Behrn Arena håller med om att inramningen som 14-3 bjuder på (helst tillsammans men en bortaklack som försöker sätta emot) med tifo, ramsor och hejarop smittar av sig till sittplats och spelarna på isen i båda lagen.

Varför har du valt att bli medlem i 14-3 Örebro inför säsongen 2018/2019?

– För att stötta er så att ni kan fortsätta och utveckla ert arbete att vara en av landets bästa supportergrupper och kanske utöka intresset för nya medlemmar att följa med på bortamatcher. Kommer själv att åka på fler bortamatcher kommande säsong.

Vad vill du skicka för uppmaning till de som tvekar på att köpa medlemskap i föreningen inför 2018/2019?

– Det finns inget att tveka på. Fler medlemskap ger förhoppningsvis en ännu kraftigare ljudkuliss på hemmastå eller ett bidrag till tifoarbetet. Kan även bidra till många minnesvärda ögonblick, nu senast i Mora när vi blev klara för nästa säsong i SHL är ett exempel på det.

Slutligen, med snart tre månader kvar till premiären i Mora, vad känner du inför den kommande säsongen och vad hoppas du på?

– Först måste vi få ihop en bra trupp och det är jag inte orolig över. Är dock väldigt nyfiken på vad Niklas och Niklas kommer presentera framöver. Hoppas på flertalet bussar till Mora, en bra start på säsongen som tar oss till slutspel där ska de få se att DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO!

Gör som Magnus och teckna medlemskap för den kommande säsongen. Klicka här för att komma till vår webbshop!

Du gillar kanske också...