J20 laddar för kvartsfinal hemma mot Modo ikväll

A-laget har spelat färdigt för 2018/2019 men för några av Örebro Hockeys juniorlag så pågår säsongen fortfarande i allra högsta grad. J18-laget spelade sin första kvartsfinal hemma mot Linköping igår (förlust med 2-4) och ikväll är det dags för J20 att ta sig an Modo. Efter en tuff förlust i Örnsköldsvik i onsdags så är man nu piskade att vinna i Behrn Arena ikväll för att ta kvartsfinalserien till en tredje och avgörande match imorgon.
– Jag vet inte vad man ska säga om den första matchen egentligen, det blev en konstig match där Modo lyckades göra 4 mål på 8 skott och sedan rann det bara iväg. Vi har släppt det där nu och vet vad vi kan förvänta oss ikväll och dom kanske underskattar oss, säger Viktor Lodin som sedan a-lagets uttåg i SHL nu är en viktig pjäs i J20-laget.

För avancemang till slutspelshelgen i Nyköping för andra året i rad krävs givetvis två mycket bättre insatser än i onsdags.
– Vi blev lite ställda att dom kom ut så hårt och smällde på senast, men ikväll ska vi matcha deras tempo med allt vad det innebär. Det är stor skillnad på deras offensiv sedan dom fått in en femma som spelat a-lagshockey hela säsongen och därmed gäller det att vi är mycket noggrannare bakåt, lägen framåt vet vi att vi skapar, säger Viktor som hoppas att många Örebroare tar sig till Behrn Arena ikväll.

– Det ger oss något extra med lite mer publik i arenan, om det så kommer 300 personer så blir det en stor skillnad jämfört med vad vi är vana vid på J20-matcher. Det var bra med folk i kvartsfinalen förra säsongen och vi hoppas på något liknande ikväll!

Budskapet är således solklart, alla som har möjligheten bör ta sig till Behrn Arena ikväll. Det är fritt inträde som gäller och nedsläpp sker klockan 19.00!

Du gillar kanske också...