Inga ursäkter – du behövs i Växjö på lördag!

På lördag spelar Örebro Hockey sin viktigaste bortamatch hittills. Då måste vi supportrar ta vårt ansvar och verkligen fylla upp bortastå igen och med ett fantastiskt stöd bära fram våra krigare till nya stordåd. Nu är det slut på ursäkter – vi ser inga andra alternativ än att följa med på resan. Vi supportrar måste ta oss i kragen och verkligen vara på plats i Vida Arena, både nu på lördag samt nästa onsdag vid en eventuell sjunde och avgörande match. Naturligtvis så finns det folk som jobbar och inte kan byta eller ta ledigt och detta har vi givetvis förståelse för.

Rent ekonomiskt så subventionerar vi varje buss med cirka 5000:-, detta för att så många som möjligt ska ha råd att följa med, vi vill inte att det ekonomiska ska vara ett hinder. När det gäller medlemskapet så har vi också lagt ett värde i form av att alla nytecknade medlemskap även gäller till nästa säsong. Vi kommer att ha obligatoriskt medlemskap på resorna även nästa år, så är du inte redan medlem kan du lika gärna teckna medlemskap nu direkt och åka med till Växjö.

Vi har ett fantastiskt bra lag som har potiential att till och med stå överst på pallen när säsongen summeras. Men då är det också viktigt att vi supportrar drar vårt strå till stacken, och verkligen gör allt som står i vår makt för att hjälpa och stötta killarna. Se till att just du tar ditt ansvar och även sluter upp på de bortamatcher som är kvar. Avresetid på lördag 21/3 är klockan 11.30 och priset ynka 200:- för resa inklusive matchbiljett. Boka din plats på shop.fjortontre.se alternativt i vår shop i arenan i samband med kvällens match.  Har du problem med inloggning eller betalning i webbshopen eller annat strul, så hör av dig till shop@fjortontre.se eller 070-6378269 (Peter) så fixar vi det.

 

Du gillar kanske också...