Information om Supportermatchen

På lördag är det äntligen dags för Supportermatchen 2017 och här kommer lite praktisk information inför matchen.

Supportermiddag:

För dig som är intresserad av att delta på supportermiddagen i Vintergatan efter matchen så finns det fortfarande ett fåtal biljetter kvar till försäljning. Notera att det endast är förköp som gäller och att försäljningen pågår fram till och med klockan 12.00 på fredag 20/10, så köp din biljett snarast! För alla som är med på middagen så sker samling utanför Fans Corner (baren bakom hemmastå) 15 minuter efter slutsignalen, därifrån går vi tillsammans upp till Vintergatan. Under middagen är baren öppen för köp av dryck. Norrlands Guld finns för 39:-, detta gäller även för 14-3-medlemmar under matchen i Fans Corner och Terrassen. Klicka HÄR för att komma till vår webbshop för köp av biljett.

Uppladdning inför matchen:

Inför matchen kommer vi att ladda upp på Satin på Stortorget från klockan 14.00. Satin har gett oss rabatterade priser på mat och dryck enligt följande:

• Satins hamburgare för 110:-. Grillad hamburgare som serveras med rostad vitlöksdressing, karamelliserad lök, pepperjack-ost och pommes.

• Satins vegetariska burgare för 110:-. Kikärtsburgare som serveras med avocadokräm, grillad haloumi, karamelliserad lök, rostad vitlöksdip och pommes. 

• Ceasarsallad för 110:-. Örtbakad kyckling, rostad bacon, krutonger och parmesan.

• Stor Stark för 40:- och Briska Cider för 40:-. 

På uppladdningen kommer alla som har en biljett till supportermiddagen att ha möjlighet att delta i en tävling. Fina priser utlovas och prisutdelning sker i samband med middagen. Se alltså till att dyka upp på Satin så att du har möjlighet att vinna den prestigefyllda tävlingen!

Vi kommer att gå från Satin till Behrn Arena i god tid då det den här matchen är extra viktigt att vara på plats i tid!

Klädsel:

Vi vill uppmana alla som ska på matchen att klä sig i rött, som är Örebro Hockeys hemmafärger. Vi vill förstås skapa en riktigt mäktig inramning på matchen! Har du inget rött att klä dig i så kör vi en stor rea på souvenirer i 14-3 Shop på den här matchen. Du hittar oss på den östra långsidan i arenan.

Du gillar kanske också...