Information inför premiärresan på lördag den 15/9

På lördag den 15/9 är det äntligen dags för SHL-premiären i Mora. Vi kommer att skicka fyra busslaster med hockeytörstiga Örebroare till matchen, nedan följer några punkter med viktig information till alla resenärer. Det finns fortfarande platser kvar på bussarna, köp på shop.fjortontre.se om du vill med!

  • Bussarna avgår från baksidan av Behrn Arena (Restalundsvägen) klockan 08.00, var på plats i god tid innan! Den främsta raden i respektive buss är reserverad för bussvärdarna, i övrigt är det valfri placering som gäller.
  • Vi kommer att göra ett par kortare stopp under resans gång, men det kommer inte att finnas tid till att gå in på någon mack eller affär, det du vill äta och dricka på bussen måste du ha med dig direkt när du kliver på bussen.
  • På plats i Mora så åker vi direkt till Strand Kök & Bar där vi laddar upp inför matchen, det kommer att finnas mat och dryck till rabatterade priser. Vi promenerar sedan tillsammans till arenan i god tid innan nedsläpp och när matchen är slut går bussarna hem direkt från arenan. Alla som har förbeställt en matlåda får den på plats i bussen på hemresan. 
  • Samtliga bussresenärer måste vara medlemmar i 14-3 Örebro för säsongen 2018/2019. Resenärer som eventuellt inte har löst ut sitt medlemskap ännu får gärna göra det på shop.fjortontre.se inför avresa, annars sker betalning med swish på bussen.
  • Vänligen respektera resebestämmelserna som du har godkänt vid köp av resan. Ta det lugnt med alkohol på bussen, det är en lång dag som väntar!
  • Från och med fredag morgon så släpper vi upp ett antal matchbiljetter till försäljning för dig som tar dig till Mora på egen hand. Köp sker som vanligt via vår webbshop för 200:-, skriv i meddelandefältet att du endast är intresserad av matchbiljett och inte bussresan. Dessa biljetter hämtas ut på Strand Kök & Bar i Mora senast klockan 14.15, kontakta Tommy Lundström. 

Nu sjunger vi fram Örebro till tre poäng i premiären! 

Du gillar kanske också...