SLUTSÅLT: Färjestad – Örebro 27/1


Uppdatering 2018-01-11: Resan är nu slutsåld! Vi vill uppmana alla som inte har fått tag i någon av våra biljetter men som ändå vill gå på matchen att köpa sittplats via Färjestads hemsida, gärna så nära bortaläktaren som möjligt!


Uppdatering 2018-01-10: Vi har sedan tidigare fyllt tre bussar (ståplatsbiljetter). Nu öppnar vi upp bokningen för en fjärde och sista buss, i det här paketet ingår bussresan (partybuss) samt sittplatsbiljett i anslutning till bortastå. Eftersom sittplatsbiljetter kostar lite mer än ståplatsbiljetter så ligger priset nu på 150:- för det här paketet. Försäljning sker på shop.fjortontre.se.


Lördagen den 27/1 spelar Örebro på bortaplan mot Färjestad i SHL. 14-3 Örebro arrangerar självklart bussresa till matchen, den här gången handlar det dessutom om en storsatsning i form av hundrakronorsresan. Förutsättningarna finns för att bli riktigt många rödvita på plats i Löfbergs Arena, följande gäller:

  • Alla Örebro Hockey-supportrar är välkomna, det finns således inget tvång på medlemskap i 14-3.
  • Inför avresa väljer vi att ladda upp i stan och stödja en lokal krog istället för en värmländsk, se detaljer nedan.
  • OBS! Avresa sker den här gången från Fredsgatan utanför Myrorna i Örebro klockan 15.15. Var där i god tid innan!
  • Vi erbjuder två bussalternativ på den här resan, familjebuss eller partybuss. Välj det alternativ som passar dig bäst!
  • Resan bokas i vanlig ordning på shop.fjortontre.se där inloggning på ett användarkonto krävs innan betalning kan genomföras.

Uppladdningen inför avresan sker på Örebro Ölhall på Järntorget i Örebro, därefter åker vi direkt till Löfbergs Arena i Karlstad. Uppladdningen startar klockan 13.00 och pågår till cirka 15 minuter innan avresa. Örebro Ölhall har gett oss rabatterade priser på mat och dryck enligt följande:

Nedanstående maträtter säljs för 100:- styck och ölen för 45:- (40 cl).

  • Morotsfalafel med kummintoppad äppeltzatziki, friterad grönkål och butternutpumpa.
  • Tunnbrödsrulle deluxe. Potatispure, Wallenbergkorv, skagenröra på handpillade räkor, hemmagjorda lökringar, picklad rödlök.
  • Tunnbrödsrulle strömming. Potatispure, senapsmarinerad nystekt strömming , skagenröra på handpillade räkor, picklad rödlök, pressgurka, riven pepparrot, citron zest, brynt smör.
  • Öl: Bryggmästaren Gold, Bryggmästaren Dark, Warsteiner pilsner, Zlatopramen

Du gillar kanske också...