Se hit – 14-3 Örebro behöver din hjälp!

Föreningen 14-3 Örebro växer för varje år som går, förra säsongen hade vi närmare 500 medlemmar och i år siktar vi på att bli ännu fler. För att vi ska få allt att fungera så krävs det att vi hjälps åt och tillsammans driver föreningen framåt. I dagsläget finns det ett antal personer som drar ett tungt lass, men vi behöver bli fler. Är du intresserad av att hjälpa oss med det som du är bra på? Då ska du inte tveka på att höra av dig till info@fjortontre.se. Just nu söker vi specifikt efter nedanstående, men all annan hjälp är förstås välkommen!

Personal till Arenashopen:

Vi söker en eller flera personer som kan tänka sig att inför matcher, i periodpauser och efter matcher sköta försäljningen i vår arenashop som är belägen i korridoren på den östra sidan i Behrn Arena. Det handlar om försäljning av medlemskap, resor till bortamatcher och souvenirer. Shopen ska vara öppen 30 minuter innan match, i periodpauser och cirka en kvart efter slutsignalen. Till den/de som kan tänka sig att ställa upp på detta på majoriteten av hemmamatcherna kommande säsong kan vi erbjuda ett gratis säsongskort på hemmastå.

Fotograf:

Vi söker en fotograf som kan erbjuda oss bilder från ett antal hemmamatcher kommande säsong. Det handlar mest om publikbilder. Bilderna är främst avsedda för vår hemsida, Facebook, Instagram och Twitter.

Är ovanstående någonting för dig eller är du intresserad av att hjälpa till med någonting annat som du tror att vi kan ha nytta av? Skicka då ett mejl till info@fjortontre.se med en presentation av dig själv så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Du gillar kanske också...