Henrik Löwdahl säsongens MVP

Löwdahl MVPDet var alltså självaste kapten Henrik Löwdahl som fick ta emot 14-3:s pris som säsongens mest värdefulla spelare inför gårdagens avslutande SHL-match mot Linköping. När rösterna var räknade var det inget snack om saken, Henrik visade sig vara fansens solklara favorit. I samband med en mindre prisceremoni inför matchen fick han ta emot priset bestående av en vas graverad med MVP-loggan, ett diplom och en blombukett. Här är hela motivering på diplomet:

Med vilken motivering delar man ut ett pris i kategorin Årets mest värdefulla spelare till en person som sannolikt är den viktigaste spelaren i klubbens historia?

En person som kämpat för staden, för laget och för sporten. År ut och år in. Oavsett motstånd, i medgång och fall. Division 1, Hockeyallsvenskan och SHL. En spelare vars trofasthet till moderklubben går stick i stäv med utvecklingen i den moderna idrotten. Man kan göra det genom att peka på statistik eller försöka beskriva publikens känslor, kärlek och respekt med fina ord. Eller så går man till kärnan och motiverar det på den mest grundläggande nivån och konstaterar…

Det är Du som är Örebro.

Comments

comments

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *