Gratisresa till Stockholm – du betalar endast 100:- för matchbiljetten!

Örebro Hockey är inne i ett mycket viktigt skede av säsongen där varenda poäng kan vara helt avgörande. Ett bra stöd från läktarplats är således viktigare än någonsin i det här läget. Med anledning av detta har 14-3 Örebro tagit beslutet att bjuda alla Örebro-supportrar på resan till Stockholm den 16/2 – på den här resan betalar man endast 100:- för matchbiljetten. Förhoppningen är att vi i och med detta ska fylla upp bortasektionen på Hovet. Vi vill att du som är beredd att sjunga för Örebro Hockey ska åka med på resan. På den här resan finns inget krav på medlemskap i 14-3 Örebro, alla som vill ställa upp för laget är välkomna att åka med!

Du bokar resan till Stockholm och betalar 100:- för matchbiljetten på shop.fjortontre.se. Avresa sker klockan 14.15 från baksidan av Behrn Arena, var på plats i god tid innan! Observera att vi har ett begränsat antal platser på den här resan, först till kvarn gäller!

OBS! Vid köp av resa accepterar och godkänner samtliga resenärer våra resebestämmelser! Om du köper resan till någon mer än dig själv så måste du ange i meddelandefältet vem/vilka övriga resenärer är.

Du gillar kanske också...