Klacken

Hemmastå

Foto: Linnea Nyängen

Sektion K i Behrn Arena är vår hemmastå där klacken är placerad. Det innebär att det där sjungs, klappas, skriks, hejas och viftas med flaggor. Vi har en trumma i mitten av sektionen samt två capos som står längst fram på räcket under hela matchen. Det kan även förekomma tifos och då önskar vi att alla lyssnar på instruktionerna som ges och att man samtidigt accepterar att just den matchen kanske man inte får se när spelarna äntrar isen. Om du försöker flytta på tifot riskerar du att förstöra motivet och det blir inte populärt. Tänk på att det är många personer som frivilligt lägger ner timmar med arbete för att skapa dessa. Tycker du att trumman låter för högt eller om du inte vill ha en flagga framför ögonen uppmanar vi dig att ställa dig ute på kanterna eller högt upp. Ju längre in mot mitten du står, desto mer moment finns det som kan ”störa” ditt synfält.

14-3 Örebro är en supporterförening vars syfte är att stötta Örebro Hockey i vått och torrt. Vi förutsätter att samtliga medlemmar i alla lägen, inkluderat förluster och dagar då spelet inte stämmer, fortsätter att klappa och sjunga efter våra capos uppmaningar fram till slutsignalen. Efter matchen står vi kvar och tackar laget för deras insats. Vi ska alla komma ihåg att det är vid förluster laget behöver vårt stöd som mest. Vi jobbar alla mot samma mål och för samma sak: Att hjälpa Örebro Hockey att nå så långt som möjligt. De tillvägagångssätt vi använder oss av kan som tidigare nämndes exempelvis vara ramsor, flaggor, tifos och även bortaresor. Vi buar aldrig eller skriker tillmälen till någon spelare i Örebro Hockey eller till någon i klacken.

På sektion K i Behrn Arena är alla välkomna, men vi har en bestämd uppfattning om att alla som väljer att placera sig på ståplats också är villiga att bidra till en god stämning och hejar efter bästa förmåga. Vi får många positiva kommentarer från laget, media och kommentatorer för stämningen som råder på våra hemmamatcher men vi tror att vi kan bli ännu bättre! Se därför till att vara en av de bidragande faktorerna som vi alla är så stolta över och sjung för vårt Örebro!

Välkommen till K!