En presentation av Red White Tifo

En av nyheterna inför årets säsong är en helt ny tifogrupp som ska få fart på läktararrangemangen i Behrn Arena. Initiativet till gruppen togs redan innan årsskiftet och har nu blivit verklighet. Gruppen, som är en del av 14-3, har valt att kalla sig för Red White Tifo, eller förkortningen RWT. Här kommer en kort beskrivning av RWT och dess verksamhet:

Vilka är vi och vad står vi för?

Red White Tifo är en tifogrupp med nära samarbete med 14-3 som arbetar för att stötta Örebro Hockey från läktaren med positiv läktarkultur genom sång, flaggor men framförallt koreografier. Vi arbetar för att utveckla supporterkulturen och ge Örebro Hockey stöd och den atmosfär laget förtjänar.

Vilka är vi och hur kom vi till?

Under vintern 2012 kom flera personer från klacken överens om att laget och staden förtjänade en mer utvecklad tifoverksamhet, med hjälp av 14-3 startade vi därför Red White Tifo. Vi arbetar på vår fritid för vår passion för laget och lägger mycket tid och kraft på att skapa så kallade tifon för att stötta laget.

Stötta Red White Tifo!

Red White Tifo behöver din hjälp för att kunna genomföra alla planerade tifon. Varje litet ekonomiskt bidrag är varmt välkommet och det finns flera sätt att göra det på. Ett är att stoppa en valfri slant i någon utav tifohinkarna som RWT går runt med på matcherna. Ett annat är att gå med i tifogirot och skänka en summa månadsvis. Det gör du genom att anmäla autogiro till bankgironummer 498-7004. Skulle du vilja sponsra tifogruppen på något annat sätt, tveka inte att höra av dig till info@fjortontre.se

Du gillar kanske också...