Dags att teckna medlemskap i 14-3 Örebro säsongen 2019/2020

KLICKA HÄR FÖR ATT TECKNA MEDLEMSKAP!

Nu är det hög tid att teckna medlemskap i 14-3 Örebro för säsongen 2019/2020, vår tionde säsong som officiell supporterförening till Örebro Hockey! Som medlem hos oss så bidrar du till att göra vårt stöd till Örebro Hockey ännu bättre. Med hjälp av medlemsavgiften kan vi arrangera tifon, resor till bortamatcher, olika evenemang och mycket annat som bidrar till en bättre och starkare supporterkultur i staden och på Örebro Hockeys matcher. Medlemskapet är inte bara för dig på ståplats utan även för alla andra som vill stötta oss och få tillgång till alla medlemsförmåner.

Vi erbjuder tre olika medlemskap, vuxen för 200:-, ungdom till och med 17 år för 100:-, samt familjemedlemskap för en hel familj med två vuxna och barn för 500:-. Köp sker i vår webbshop på adressen shop.fjortontre.se. Köp endast ett medlemskap per konto, alla medlemmar behöver ha varsitt personligt konto i webbshopen. För att genomföra ett köp så måste du vara inloggad med användarnamn och lösenord! Har du inget konto sedan tidigare så kan du skapa ett nytt.

Fram till och med den 30/6 har du som medlem i föreningen den unika möjligheten att köpa säsongskort på ståplats till det fantastiska priset 1430:-. Räknat på 26 hemmamatcher i SHL så ger det ett snittpris på 55:- per match. Oslagbart, ellerhur? Utöver detta så får du som medlem också tillgång till alla våra bortamatcher, inbjudan till olika medlemsevent, möjligheten att köpa souvenirer till rabatterade priser och erbjudanden/rabatter hos våra partners. Dessa erbjudanden kommer att presenteras löpande under säsongen.

Den kommande säsongen kan vi bland annat se fram emot SHL-premiären i Karlstad den 14/9 då vi ännu en gång tänker skapa en rödvit vägg i Löfbergs Arena, detta under parollen Kontrollera Karlstad 3.0, uppföljaren till succéresorna till Karlstad 2013 och 2016. Dessutom väntar ett storslaget firande av vårt tioårsjubileum i november!

Låt oss göra jubileumssäsongen 2019/2020 till den bästa säsongen hittills, välkommen som medlem i 14-3 Örebro!

Du gillar kanske också...