Dags att teckna medlemskap i 14-3 Örebro säsongen 2018/2019

Klicka här för att teckna medlemskap i vår webbshop!

Nu är det hög tid att teckna medlemskap för säsongen 2018/2019! Som medlem i 14-3 Örebro så bidrar du till att göra vårt stöd till Örebro Hockey ännu bättre. Med hjälp av medlemsavgiften kan vi arrangera tifon, resor till bortamatcher, olika evenemang och mycket annat som bidrar till ett bättre och starkare hockeylag i staden. Medlemskapet är inte bara för dig på ståplats utan även för sittplatspublik som vill stötta oss eller få tillgång till alla medlemsförmåner. Till den kommande säsongen kommer vi att satsa ännu hårdare på att erbjuda våra medlemmar mervärden. Det ska vara attraktivt att vara medlem i supporterföreningen samtidigt som att man verkligen ska känna att man är med och bidrar till att läktarkulturen i samband med Örebro Hockeys matcher stärks.

Medlemsförmåner säsongen 2018/2019:

  • 600 kronors rabatt på säsongskort på ståplats (1800:- istället för 2400:-)
  • Tillgång till våra bortaresor
  • Digitalt medlemskort i din smartphone 
  • Rabatt på våra souvenirer
  • Möjlighet att delta i olika medlemsevent
  • Erbjudanden/rabatter från våra samarbetspartners. Dessa kommer fortlöpande att presenteras under årets gång.

Vi erbjuder tre olika typer av medlemskap. Dels ett familjemedlemskap för två vuxna och barn, ett medlemskap för vuxna och ett medlemskap för ungdomar till och med 17 år. Klicka här för att teckna medlemskap i vår webbshop!

För att genomföra ett köp så måste du vara inloggad i webbshopen med användarnamn och lösenord! Köp endast ett medlemskap per konto. Alla medlemmar behöver ha varsitt personligt konto i webbshopen.

Du gillar kanske också...