Bortamatch i Jönköping den 26/2 – åk med 14-3 Örebro till matchen!

UPPDATERING 2019-02-26: Tyvärr måste vi meddela att bussresan till matchen är inställd då vi inte fick in tillräckligt med bokningar. Ni som har bokat får givetvis pengarna återbetalda.

Tisdagen den 26/2 anordnar vi nästa bortaresa, den här gången åker vi till Jönköping och Kinnarps Arena där siktet är inställt på tre poäng i matchen mot HV71. Föregående resa till Stockholm den 16/2 blev mycket lyckad med en 2-0-seger som belöning för det stora och högljudda bortaföljet. Nu hoppas vi förstås att alla Örebroare ställer upp och följer med och sjunger fram laget ännu en match. Just nu är det här den sista planerade resan i SHL säsongen 2018/2019, så ta chansen att hänga med på ännu en rolig och trevlig resa!

Priset på resan ligger på 300:- inklusive matchbiljett och du bokar resan på shop.fjortontre.se alternativt i vår arenashop i samband med någon av de kommande hemmamatcherna. Avresa sker från baksidan av Behrn Arena (Restalundsvägen) klockan 15.00, var på plats i god tid innan avresa! För att kunna köpa resan krävs medlemskap i 14-3 Örebro.

OBS! Vid köp av resa accepterar och godkänner samtliga resenärer våra resebestämmelser!

Du gillar kanske också...