Åk med till Rögle på fredag!

I helgen har Örebro Hockey back-to-back möte med Rögle att se fram emot, något som kan resultera i viktiga positionsförändringar i tabellen för Örebro. Vi ligger i nuläget på 31p på 11e plats, Rögle är bottenlag med 18p och ligger sist i tabellen efter att ha förlorat sina två senaste möten mot Leksand. Skulle vi lyckas ta 6p denna helg klättrar vi, om min matte inte sviker, upp till 37p och en 10e plats. Det som vi alla bör ha med oss i bakhuvudet är att det upp till topp 6 isåfall bara skulle vara 3 sketna poäng, då Linköping som nu står på 6e plats har 40 inspelade poäng. Vi har med andra ord goda chanser att hänga med i toppskiktet om allt går som vi vill i helgen.

För detta behövs din hjälp, vi måste visa Örebro Hockey att vi supportrar inte ger upp. Vi kommer stå på ståplats vilken plats dom än ligger på och göra vad vi kan för att dom ska kämpa till sig en vinst. I ärlighetens namn har många matcher den här säsongen inte sett ut som vi önskat, men det är också då vi behövs. Om vi ger upp och är bekväma hemma i sofforna istället för att ta oss till arenorna där Örebro spelar så fort vi får chansen, vad kommer då laget göra? Vi blir ofta utpekade som den sjätte utespelaren av laget, det är något vi måste visa att vi också vill vara. Vi står på hemmastå match efter match för att vi vill heja fram ÖHK, men dom behöver oss minst lika mycket på bortaplan.

Ängelholm är en ganska lång resa, bussen avgår kl 13:30 och matchen startar kl 19. Ni som avskräcks av tiden, gör inte det. Resan är halva nöjet! Vi förstår att många förmodligen jobbar en fredag, men har du möjlighet uppmanar vi dig att ringa ihop dina kompisar och genast gå in och boka din plats i vår shop. Halva säsongen är spelad, det är dags att Örebro bestämmer vilken tabellhalva dom vill ligga på. Vi vet att vi vill ha dom i den övre, vad vill du? Åk med och sjung för Örebro!

http://shop.fjortontre.se/resor-1617/rogle-5-16

Du gillar kanske också...