Åk med till Jönköping!

Örebro Hockey har två bortamatcher under veckan. Först ut är Brynäs torsdagen den 19, efter det är det dags för HV71 lördag den 21. Vi gör en resa till sistnämnda och du har alltså lördagsnöjet spikat och klart! Avresa sker från Restalundsvägen bakom Behrn Arena som vanligt och vi rullar vid 14:30, kom i tid. Senast vi var i Jönköping var i oktober och Örebro stod då för en makalös insats med grym effektivitet och en riktigt stabil Hudacek i mål. Vi vann matchen med 3-5 efter att ha vänt ett 2-0 underläge till 3-4 i andra perioden och slutligen slå in spiken i kistan i sista perioden. Nu är det dags att fiska hem den där trepoängaren som vi letar efter!

Örebro är som sagt och som du säkert vet i stort behov av poäng, stötta laget på plats och åk med oss till Jönköping och heja fram laget! Attenda gärna vårt Facebookevent också och dela det med dina vänner för att locka fler, vi fyller så många bussar vi bara kan!

Notera att vi bara har fyra inplanerade bortaresor kvar denna säsong, vi har alltså inte många chanser kvar att stötta laget på bortaplan så nu är det hög tid att vi alla ställer upp!

Köp din plats i vår shop

Facebookeventet

Du gillar kanske också...