14-3 Presenterar: Klackmatchen 2011/2012

Örebro Hockey inleder år 2012 med ett hemmamöte med cirkusen Malmö Redhawks fredagen den 6 januari. Vi i supporterklubben 14-3 har bestämt oss för att leverera något av en nyårsraket i samband med matchen. Laget gör en fantastisk säsong på isen och vi närmar oss kvalserien med stormsteg. Vi vill givetvis inte vara sämre än laget och vi anser att det är dags att utvecklas även på läktaren. För att visa vår uppskattning för lagets prestationer och för att visa att vi är redo att lyfta fram laget i ett elitseriekval ska vi under Malmö-matchen ge spelarna det bästa stöd dom någonsin upplevt i Behrn Arena. Från den norra ståplatsläktaren ska vi skrika oss hesa och skapa en ljudnivå som aldrig förr! Vi har valt att kalla den här satsningen för ”Klackmatchen 2011/2012” för att visa att det här är matchen då du står i klacken och ingen annanstans!

Det finns något utav av en historia bakom den här satsningen. Tidigt under förra säsongen gjordes något liknande, detta i matchen mot Oskarshamn. Efter ett antal helt tysta matcher i hallen så bestämde sig ett gäng för att samla ihop alla krafter man hade och gå ut och leverera allt man kunde i 60 minuter. Satsningen blev en mindre succé då klacken heltände och det blev även ett litet startskott för 14-3. Tankesättet är detsamma den här säsongen, men skillnaden är att den här gången ska vi bli så många fler! Ta med dig vänner som inte brukar stå i klacken eller vänner som rent utav aldrig går på hockey, kom till norra stå och hjälpa oss heja fram laget till ytterligare en trepoängare.

Kortfattat så är syftet med klackmatchen 2011/2012 att visa laget och Örebroarna vad vi egentligen går för. Syftet är också att bli fler i klacken och att locka till oss nya medlemmar. Alla är varmt välkomna!

Brukar du sitta på matcherna? Inte den här gången! Tänkte du se matchen på TV? Glöm det med! Vi behöver DIG i klacken.

Mot Malmö räknar vi med samtligas deltagande! Vi sjunger för rödvitt – gör du?

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Hyp0tez skriver:

  Kanonbra artikel!

  Håller helt med om att fler borde komma på matcherna.

  Ps.
  Saknar gamla forumet 😉
  Ds.