Fyra bussar säkrade till Leksand – nu fyller vi den femte och sista!


UPPDATERING 2017-01-26:

I skrivande stund finns det endast ett fåtal platser kvar i den fjärde bussen till Leksand den 4/2. När dessa är slut kan vi erbjuda bussresa (partybuss) inklusive sittplatsbiljetter i anslutning till bortastå för 320:- per person. För att den femte bussen ska bli av så krävs det minst 35 bokningar! Bokning sker som vanligt via shop.fjortontre.se alternativt i vår arenashop!


För endast 150: – så kan du åka med oss till Leksand lördagen den 4/2 och stötta Örebro Hockey i en extremt viktig match i kampen om överlevnad. Vi siktar på att bli riktigt många på bortastå och har därför valt att släppa på medlemskravet på den här resan, alla Örebro-supportrar är varmt välkomna att följa med! Vidare så kan man på den här resan välja att åka med en av våra partybussar alternativt en lugnare buss. På den lugna bussen är det städat med en låg ljudnivå som gäller, ingen musik och inga ramsor. Perfekt för dig som vill ta med yngre resenärer. På partybussarna får man räkna med lite högre volym, samt fler och fler ramsor ju närmre vi kommer Tegera Arena. Välj det alternativ som passar dig bäst!

Vi räknar med ett stort intresse för den här resan och har ett begränsat antal biljetter, det är därför viktigt att du köper resan snarast för att vara säker på att få en plats. Köp sker i vår webbshop alternativt i arenashopen i Behrn Arena. I priset på 150: – ingår resa och matchbiljett. Avresa sker från baksidan av Behrn Arena klockan 11.30, var där i god tid innan avresa!

Hjälp oss att sprida budskapet på sociala medier, nu fyller vi bortastå i Leksand!

KÖP DIN BILJETT HÄR!

ATTENDA FACEBOOKEVENTET!

Du gillar kanske också...