14-3 deltar i kampen mot cancer – ge ditt bidrag!

CancerFör ett år sedan deltog 14-3 i den internationella kampanjen ”Movember” som uppmärksammar manssjukdomar som exempelvis prostatacancer. Tillsammans med er supportrar och spelarna i Örebro Hockey samlade vi in pengar till detta. Bland annat skänkte vi 500:- för varje mål Örebro gjorde i matchen mot Leksand den 16/11.

Årets kampanj är till förmån för Cancerfonden. Tillsammans vill vi hjälpa till att besegra denna hemska och envisa sjukdom som bland annat gjorde att Jared Aulin förlorade sin mamma Patricia tidigare i höst. Den här kampanjen kommer att ske i flera moment. Först och främst har vi startat en insamling där alla på ett enkelt sätt kan bidra med valfri summa. Du hittar Patriciainsamlingen HÄR!

I matchen mot Luleå den 26/11 kommer vi att, precis som förra året, skänka 500:- för varje mål Örebro gör. Det är alltså extra viktigt att heja ordentligt den här matchen, då hjälper du inte bara laget till seger, utan bidrar även till den här kampanjen. I och med detta vill vi även passa på att göra detta till en utmaning. Antar du den? Vilken summa skänker du för varje mål?

Till 14-3:s insamling till förmån för Cancerfonden!

Comments

comments

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *